Dit is de koffer

De Suit My Case koffer is een kleine S maat koffer samengesteld uit allerlei losse onderdelen.
Onderdelen waarvan jij zelf de kleur bepaalt!

Je kiest zelf je voorkant, achterkant en de kleur van je wielcaps.

We hebben een speciale ritspuller ontworpen die ervoor zorgt dat het aan elkaar ritsen van beide helften een fluitje van een cent is, terwijl de koffer net zo stevig is als ieder ander model.

De smaken waar je op dit moment uit kunt kiezen zijn:

Achterkant

De achterkant is gemaakt van hetzelfde ABS en is ook het onderdeel waar het meegekleurde cijferslot geïntegreerd is en waar het lichtgewicht trolley systeem terug te vinden is. De binnenzijde van de achterkant heeft 2 elastieke cross-straps om al vakantie outfits keurig op hun plek te houden tijdens de reis.

Voorkant

De voorkant is van ABS met shark skin, waardoor je koffer super licht en krasvast is. In de shell zit een plaatje met het Suit My Case logo en een oranje rubberen tag aan de zijkant. Aan de binnenkant zit een groot vak met rits paneel. De binnenvoering is altijd ons knallende oranje.

Wheels & Caps

Door de spaken van het wiel klik je super eenvoudig de door jou gekozen wielcaps vast. Is het tijd voor een ander kleurtje? Bij iedere koffer krijg je een handige tooltje om de wielcaps in no-time los te maken. Je kunt zowel voor de wielen aan de voorkant als de achterkant een aparte kleur kiezen.

De koffer is 55 x 35 x 20cm groot, weegt 3kg en heeft een inhoud van 35L. Ideaal voor een toffe stedentrip!

De luxe dubbele wielen zorgen ervoor
dat de koffer altijd stabiel achter je aanrolt waar je ook naartoe gaat

Het geïntegreerde combinatie slot met onze speciaal ontworpen ritspuller zorgt ervoor dat er niemand in je koffer kan die daar niet hoort. Wel je code goed onthouden!

Zelf ontwerpen

Het ontwerpen van een eigen Suit My Case koffer doe je helemaal zelf in de configurator.

Kies je favoriete kleur voor de voorkant, zijkant en de wielcaps en zie direct of ze op je koffer net zo goed bij elkaar passen als in je hoofd.

Ben je helemaal tevreden met het resultaat, dan kun je hem direct bestellen en gaan wij voor je aan de slag!

Zo zet je hem in elkaar

Tijd om de handjes uit de mouwen te steken.

Wanneer je jouw eigen ontworpen koffer thuis hebt ontvangen, kun je aan de slag met je persoonlijke bouwpakket.

Rits de voor- en achterkant aan elkaar vast, druk je gekleurde wielcaps in de wielen en klik de wielen vast in de onderkant van de koffer.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is die droomvakantie boeken!

Happy you,
happy planet

Alle Suit My Case koffers bestaan uit losse onderdelen, daardoor is het super simpel om iets te vervangen wanneer dit nodig is.

Op deze manier is het niet nodig om je hele koffer weg te gooien mocht je toch onverwachts een ongelukje hebben gehad of wanneer je de koffer wil voorzien van een nieuw smaakje. Minder gedoe en minder plastic afval.

Dit is fijn voor jou en voor onze planeet! 🙂